Notícies

Ací teniu els resultats dels pódiums del mundial IFSS 2019 World Championship Bessans.

Consulta açí tota la informació sobre el passe de test que es realitzarà a la pista Igloo de Granada el 17 de febrer, així com, tota la informació sobre la fase 2 de la Lliga Nacional Plata de patinatge artístic sobre gel.

L'equip de premsa de la RFEDI ha produït un vídeo amb motiu de l'actuació de les participants en les beques SPAINSNOW que desenrotlla la Federació amb el progamma Dona i Esport.

El corredor del club Sierra de Gúdar, Jaime Almenar Aviñó, puja a la primera posició del podi en la Iª prova de la Copa d'Espanya d'Esquí Alpí adaptat celebrada este cap de setmana en el Stadium de Beret de l'estació de Baqueira Beret.

Ací teniu el pdf dels resultats de la Fase 1 de la Lliga Territorial de patinatge artístic sobre gel, celebrada a Elx el dia 27 de gener.

Resultats Fase 1

Resultats del club a les carreres del cap de setmana del 13 i 14 de gener del Campionat de Catalunya.

Este cap de setmana alguns socis del CDI MusCoVa participaren en el Campionat d'Espanya en Terra celebrat en la Pineda d'Antequera 

Aquest cap de setmana es concentrarà la selecció de patinatge artístic sobre gel de la Federació d'Esports d'Hivern de la Comunitat Valenciana en la pista de gel Fun On Ice (València) .

Consulta el reglament de la “Copa CC” per a la temporada 2017-18

Aquest pretemporada tots els federats amb llicència de competició poden comptar amb un programa d'entrenaments guiats.

­